sâmbătă, 16 ianuarie 2021

AUTOMATIZARE GENERATOR Electric Pornire Automata a Generatoarelor pornire generatoare pornire grupuri electrogene

CONTACT


TEL:


0753589455

E-mail: robotizari@gmail.com

Construiesc automatizari electrice customizate.
Montez automatizari la generatoare electrice care nu stiu sa porneasca singure !
Aveti un generator care porneste doar manual
Va doriti ca generatorul Dvs sa porneasca Automat in momentul in care se ia curentul !
Nimic mai simplu !
Eu am solutia !
Va pot ajuta cu proiectarea realizarea si montarea unei automatizari care va porni generatorul Dvs electric in momentul in care pica curentul.
Ba chiar mai mult de atat acesta automatizare este una foarte inteligenta si sigura :
Aceasta automatizare poate fi montata atat la generatoarele monofazice 220V cat si la generatoarele electice trifazice 380V.

Este o automatizare extrem de inteligenta prin faptul ca nu va amesteca curentul generat de generator cu cel din reteaua electrica !
Acesta automatizare daca este cumva folosita in locatii cu curent trifazic poate monitoriza mai multi parametri de exemplu
In momentul in care pica una ditnre faze
Acesta automatizare poate sa opreasca celelalte doua faze ramase in functiune de la furnizorul de energie electica scazand riscurile ca motoarele trifazice sa se arda.
Tot o data optional la acesta automatizare se poate adauga un toping de securitate ceea ce inseamna adaugarea complementara unui automat de la ABB care va monitoriza calitatea curentului electric ce ajunge la Dvs din reteaua electica a furnizorului de electrcitate. Iar in momentul in care acest automat identifica ceva neconformitati ale energiei electice primite de la furnizor acest automat va lua decizia sa va deconecteze de la retea.

In momentul lipsei unei faze de la furnizorul de energie electrica veti fi deconectat fata de rete si GENERATORUL VA PORNI !
asistat de un computer ce se afla in acesta automatizare

Acesta automatizare este atat de inteligenta in cat va da la automat la generatorul Dvs de energie electrica doar atata timp cat este necesar

Acesta automatizare stie sa nu dea la automat la ne sfasit la generatorul electric pena cand el se va distruge !
Acesta automatizare stie sa verifice daca generatorul electic mai functioneaza sau nu Pentru ca datorita trecerii timpului a anilor de zile sau datorita lipsei motorinei benzinei combustibilului
Generatorul poate sa nu mai functioneze
Iar in cazul in care automatizarea isi da seama ca generatorul nu mai functioneaza nu o sa dea la automat la nesfasit pana cand generatorul demarorul va lua foc ci se va opri in mod constient si inteligent din a mai incerca sa dea la automat !
Eventual in cazul in care doriti se poate attach-a o sirena care va face galagie in cazul in care automatizarea aclansarea automata a rezervei arr descopera ca generatorul nu doreste sa porneasca din x motive ce nu tin de automatizare.

Daca ma rugati ma pot deplasa in orice oras din Romania.

Eu nu va vand obiecte ! Eu nu sunt bisnitar !
Eu sunt doar montator.
Majoritatea componetelor vor fi achizitionate direct pe firma Dvs pentru a va putea scadeao parte din cheltuieli !
Eu personal nu va ofer nici un fel de garantie la apsolut nimic!
Din partea mea veti primi doar probe tehnologice demonstratia practica a faptului ca acesta automatizare functioneaza! Orice alta interventie ulterioara se plateste complet separat.
Ca si garantie veti avea doar garantia de la obie atat nimic mai mult.
Dar in schimb veti primi majoritatea certificatelor de garantie de la firmele vor vinde aceste obiecte ce fac parte din acea automatizare.

EU NU INTERMEDIEZ COMPONETELE pot merge cu Dvs direct la Super Market furnizori si depozite E-ngros ca sa le cumparati ! Sau pot sa le cumpar eu direct pe firma Dvs!


Pe mone o sa ma platiti doar pt manopera .

PANOUL de Automatizare stie sa comande diverse puteri ale generatoarelor 8KW 12 KW 14 KW 16 KW 24 KW 32KW 40 KW 80KW 100 KW 300 KVA 600 kW 1000 kW
Atat trifazic cat si monofazic 16 Amperi 32 Amperi 50 Amperi 100 Amperi 110 Amperi 220 Amperi 320 Amperi 400 A 500 Amperi 600 Amperi / faza 800 Amperi 1200 Amperi / Faza
GRUP ELECTOGEN

Atat curent monofazic 230V AC cat si curent trifazic 380V DC trei faze.

Daca ma rugati ma pot deplasa in Romania























Niciun comentariu:

0733607559 Readucerea la starea de funcționare a mașinăriilor linii producție scule electrice mașini

0733607559  https://youtube.com/@ElectronistAutomatist/videos Intervenții rapide deplasare depanare reparare utilaje industriale pe loc di...