sâmbătă, 30 martie 2024

Electronist Automatist Utilaje Echipamente Scule unelte industriale 0733 607 559

 


CONTACT TEL : 0733 607 559

Ai un utilaj industrial care șî-a pierdut softul și nu mai există fabricanul!? 


NU DISPERA ! Dacă până acum nu credeai că îl mai poți învia! Acum a venit rândul lui! EU ÎȚI POT OFERI UN COMPUTER INDUSTRIAL UNIVERSAL cu tot cu montaj setare configurare !
Care îți va readuce la viață utilajul tau !
Eu sunt electronist automatist electrician și programator industrial !
Acum te pot ajuta să îți vezi din nou funcțional echipamentul mașinăria utilajul agregatul automatizarea de la care credeai că ar trebui să îți iei adio și să o duci la fiare vechi pentru că sa sters softul din calculator sau pentru ca computerul ei nu dorea să mai funcționeze!
Chiar dacă până acum au fost mulți electroniști
Etc. care ți-au sugerat să dai la gunoi utilajul că placa lui de piese nu se mai poate repra
sau pentru că placa lui de baza nu se mai poate repara
sau pentru ca nu mai există fabricantul si automatizarea e defecta .

ACUM EU AM SOLUȚIA ! Chiar dacă nu mai ai softul de la utilajul tău
Chiar dacă fabricantul lui nu mai există
Sau chiar fabricantul utilajului tău îți spune să îti cumperi altul nou pt că nu vrea să te ajute cu piese de schimb pentru el .

 
Acum eu te pot ajuta cu un computer nou pentru : cuptorul tău , pentru stația ta de clorinare, pentru stația ta de epurare, calculator nou care dă comezi automatizării.
Eu te pot ajuta cu proiectarea și realizarea unei automatizări care să faca utilajul pentru tâmplărie termopan să funcționeze din nou , sau mașina de debavurat, sau masina de sudat termopan cercevele tocuri geamuri PVC,

Ai o instalație industriala care are calculatorul defect !
NU DISPERA ! Eu te pot ajuta cu proiectarea conceperea constructia si realizarea unei noi automatizări industriale care să comande corect inatalația ta pentru a te putea folosi de ea !

Ai o automatizare veche invechita expirată defectuasă de care te-ai săturat ! Te-ai săturat să dai pe reparații mai mulți bani de cât câșțigi !?
Acum a venit timpul să vă dau o mână de ajutor pentru modernizarea
si reparața capitală a automatizării instalației Dvs.
Eu vă pot ajuta cu realizarea unei automatizări care va face ca instalația Dvs să meargă perfect în mod automat !

   
Ai o automatizare care necesită o grămadă de angajați : unul sa se uite la un ceas unul să frece meta unul să fumeze altul să invârtă de un robinet altul să fure materialele altul să chiulească și altul să bea !?
Consideri că așa nu mai merge ! Ai dori un computer care să se ocupe de toate procesele tehnologice !?
Eu te pot ajuta cu un calculator și program pt el.
Un calculator care va face ca utilajul mașinăria să funcționeze in realitate fără ca să fie nevoie de o grămadă de oameni care să stea pe lângă ea.

    


Ai un Flow Pack , o masina de ambalat , o masina de imbuteliat, o masina de bandat, o masina de infoliat, o masina de câtărit, o masina de portionat
Care ai dori să funcționeze din nou dar majoritatea electronistilor automatistilor care o văd îți cer sume astronomice și îți spun că este calculatorul defect ca și când din acest moment a devenit doar un gunoi un morman de fier vechi numai bun de a fi dus la reciclat !?
Eu sunt salvarea mașinăriei tale !


   
\
Ai o presă de cartoane o presa de reciclare sticle de plastic o presa de suflat pet-uri , un cuptor de incalzit preforme ,
Ai un EXTRUDER PVC plastic polipropilena și toți îțî spun că sa defectat calculatorul și acum ești pe punctul de a da faliment pentru că este calculatorul defect și nu găsești altul !
Nu dispera nu te sinucide! poate eu te pot ajuta cu un calculator care să comade termosudeza ta sudeza sau ce ai nevoie chiar si un CNC sau un braț robotic sau robot.

   

Ai o mașină de aplicat etichete, timbre de accize, pe sticle , o masina de dopuit , o masina de umplut sticle, o masina de etichetat, un video printing și toți ți-au spus că acum este mort defect decedat și fabricatnul lui nu vrea să te ajute pentru ca ar dori să cumperi altul nou !? Sau au trecut mult prea mulți ani și nu ai de unde să ii cumperi o piesă de schimb un display un monitor un afișaj un ecran ega cga vga HMI TTL Etc!?
Acum eu am soluția te pot ajuta cu repararea depanarea servisarea display-urilor afisajelor monitoarelor televizoarelor industriale profesionale profesional exemplu pentru masini de injectie mase plastice .

   

Ai un CNC șî i-ai spart display-ul de la telecomanda iar acum găseșți telecomandă la prețuri astronomice pe care nu țî-le permiți sau te înteapă inima pentru că esti cam zgârcit hapsân avar calic!?
Eu am soluția te pot ajuta cu schimbarea doar a display-ului la prețuri normale care te face să îțî revină zâmbetul pe buze !

Ai o mașină de făcut ceva care și-a pierdut softul si nu se mai gaseste programul free download .zip .exe .bin ai căutat in toate felurile soft utilaj program utilaj programe utilaje softul mașinii softul aparatului firmware bios eeprom eprom pic fpga atmel atmega z80 și nu ai găsit nimic !
Acum stai și te uiți cum ai băgat o grămadă de bani intr-o mașinărie mașina echipament aparatură industrială
Eu am rezolvarea îți pot proiecta un prototip de automatizare care comanda care va face ca utilajul pe care il credeai peirdut să înceapă să producă din nou ! să îți aducă bani , să îți umple buzunarele din nou!
Nu fi zgârcit că timpul trece vine rata vine chiria trece luna și dai faliment dacă nu mă suni acum să mă rogi să îți dau o mână de ajutor să îțî aduc la viața mormanul de fier vechi să ți-l transform înapoi prin putenrea unui soft nou unui calculator nou intr-o mașină profitabilă !
Timpul trece dacă mai stai mult pe gânduri și spui că nu ai bani chiar o să vină ziua in care în realitate nu o să mai ai bani pt că dacă nu produci datoriile te ajung din urmă și dacă azi ești zgârcit și ai ariciul în buzunar mâine poate o să fie prea târziu pt ca angajatii or să îți spună ca nu le pasă dacă țîe țî-a mers sau nu țî-a mers utilajul a trecut luna trebuie să le dai salariul !
Gândeștete doar la cât îțî aduce profit utilajul respectiv în fiecare zi în care el funcțîonează !
Mai ales că eu îți pot da o mână de ajutor după ce sau uitat la el toțî ptietenii tăi toate cunoștințele tale toți electricienii pe care tu ii considerai Dumezeu și care ți-au spus că nu mai au cu ce să te ajute pentru că este calculatorul defect !
Ai căutat fabricatnul și nu mai există , ai apelat la firme care se ocupă cu electrică și ti-au spus la fel că nu au cu ce să te ajute
Iar acum caută-mă dacă consideri ca eu pot fi singura și unica lui sansă să il mai vezi funcțional !

Nu mă supăr dacă imprealabil încercați toate celelalte variate românesti sună un priete, roată pretenul să te ajute, apoi cheamă electricianul care poate distruge și el ceva că doar de nu este electronist industrial automatist pneumatist electromecanic instalator industrial el este doar un electrican cu 8 clase,
apoi poți să lași să umble în el chiar și bucătarul cum se întâmplă dese ori șî prietenul pretenului meșterul meseriași tehnician inginer ala priceput care poate mai strică și el ceva șî pâna la urmă când îțî vei da seama că ai nevoie în realitate de un adevărat specialist cu

Diplome și 20 ani de experiență practică în reparația utilajelor industriale și reparația electronicii industriale
caută-mă să văd ce se mai poate face pt ați areaduce la viață echipamentul instrumentul aparatura mașinăria utilajul aparatajul sau automatizarea industrială
Renovare refacere reabilitare recondiționare reparare instalație electrică electronică automatizare utilaj industrial

DE PREFERAT SĂ APELAȚI LA MINE ÎNAINTE SĂ ÎȘI BAGE MÂINILE IN ELE TOȚI NE PRICEPUȚII FĂRĂ ȘCOALĂ ȘI FĂRĂ DIPLOME !

Non-Stop repar readuc la viața multe tipuri de automatizări indsutriale ,
Roboți industriali, echipamente industriale , scule electrice, mașinării indsutriale, robotizări mecanizări , acționări pneumatice, acționări electrice, plăci de piese, module electrice, plăci de baza, dulapturi de automatizări, panouri electrice, panou electric, pupitru de coandă și control , telecomandă telecomenziEtc
Resoftuire resoftare repurnere soft punere program instalare program programe program masina program utilaj.
Fabricare programe utilaje, fabricare soft utilaj, Update Upgrade Acutualizare Modernizre soft.
Rescrirea softului utilajelor industriale, Program mașină Program utilaj programul utilajului programele utilajului, softul utilajului, crerierul utilajului, memoria utilajului, memorie, bios, programel
Programarea utilajelor, Setare, Configurare, Setări, Setez, Configurez, Repunere in funcțiune,
FAC REPARAȚII DOAR POST GARANȚIE șî doar la utilajele decedate fără garanție!

Dețin si ceva piese în stoc gen relee , contactori, temporizatoare, termostate, sonde de temperatură k ptc ntc, senzori, rezistente diode sigurante siguranta rezistenta mufa buton butoane releu de timp, temporizator, variator de turatie, termoregulator, control viteza motor, comanda electrica, automatizare .

non-stop la dispozitia Dvs!
Dacă mă rugați mă pot deplasa în toată țara !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

0733607559 Readucerea la starea de funcționare a mașinăriilor linii producție scule electrice mașini

0733607559  https://youtube.com/@ElectronistAutomatist/videos Intervenții rapide deplasare depanare reparare utilaje industriale pe loc di...